dimecres, 14 de novembre del 2012

Com es pot saber quan Alícia Sánchez-Camacho està dient una mentida ?

Molt fàcil: detectem que l'Alícia Sánchez-Camacho menteix quan obre la boca. Realment sembla que pateixi un transtorn mèdic i sigui una mentidera patològica, amb un episodi de crisi aguda justament durant aquests dies. Exageracions? Vegem la col·lecció de les últimes perles:
  • La Catalunya independent quedaria automàticament exclosa de la UE i es quedaria fora de l'euro
  • A Catalunya no podrem pagar les pensions ni l'atur
  • Els títols universitaris catalans no valdran si ens independitzem
  • La Generalitat bloquejaria el corredor mediterrani si s'aconsegueix la independència
  • Els sudamericans de Catalunya perdrien la doble nacionalitat després de la independència
  • La Catalunya independent hauria d'afrontar una, dues, tres, quatre... cinc crisis alhora: sortida de l'euro, dificultats de finançament, seguretat social, deute públic i deute comercial
  • Assegura que la N-II és un compromís ineludible del PP després d'anunciar l'adjudicació del desdoblament de Caldes a Sils de 6km en línia recta, i dues setmanes després de dir que no faran mai el tram de Tordera a Sils... (sí, sí, aquell tram que només comunica Blanes i Lloret amb l'Aeroport de Girona)
  • I per últim, la més patètica: a la Catalunya independent, els Garcia s'haurien de catalanitzar el cognom (com si Garcia no fos català!). A més, per dissimular la pifiada, tira mà d'un Decret de la Generalitat de 1998, que l'únic que fa és establir un procediment per a l'aplicació d'uns determinats articles de la llei espanyola del registre civil
En resum, caldria inventar un mesurador de mentides, un pseudòmetre, com un aparell que mesurés la intensitat i qualitat d'una mentida, fixant-la sobre una escala predeterminada que podríem anomenar Escala d'Alícia en homenatge a la nostra mai ponderada política.

De totes maneres, no ens enganyem. La Sra.Sánchez-Camacho no té un pèl de tonta. Menteix contínuament però ho fa a consciència amb l'únic propòsit d'aconseguir vots per al seu partit, o per desconcertar els possibles votants d'altres formacions, que ve a ser el mateix. Així doncs, si no és tonta, l'única altra opció possible és que deu ser una mala persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada